Пошуковий запит: (<.>A=Лисогор Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Лисогор Т. А. Удосконалення біотехнології біфідовмісного кисломолочного сиру [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, Н. А. Дідух, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_12
|
2. |
Могилянська Н. О. Визначення замінників молочного жиру в вершковому маслі та спредах [Електронний ресурс] / Н. О. Могилянська, Т. А. Лисогор, О. А. Кручек // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_23
|
3. |
Могилянська Н. О. Вплив антиоксидантів на стабільність спредів [Електронний ресурс] / Н. О. Могилянська, Т. А. Дідух Н. А. Лисогор // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 52-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_16
|
4. |
Дідух Н. А. Використання екстрактів очитку пурпурного у виробництві кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Н. А. Дідух, Т. А. Лисогор, О. А. Кручек, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_18
|
5. |
Лисогор Т. А. Дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська, Н. А. Дідух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 277-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__73
|
6. |
Черно Н. К. Характеристика екстрактивних речовин Agaricus bisporus та Pleurotus ostreatus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Т. А. Лисогор, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__22
|
7. |
Величко Т. О. Дослідження процесу ферментації молока, збагаченого зародками пшениці [Електронний ресурс] / Т. О. Величко, Т. А. Лисогор, О. А. Кручек // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 140-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__39
|
8. |
Дідух Н. А. Вплив параметрів теплового оброблення молока на біологічну цінність біфідовмісних м’яких сирів [Електронний ресурс] / Н. А. Дідух, Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__64
|
9. |
Могилянська Н. О. Визначення рослинних жирів в вершковому маслі [Електронний ресурс] / Н. О. Могилянська, Т. А. Лисогор, Н. А. Дідух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 268-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__66
|
10. |
Лисогор Т. А. Дослідження поліфенольних сполук в водних екстрактах чаю і кави [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська, О. А. Кручек // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 294-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__62
|
11. |
Лисогор Т. А. Волокноподібні неперетравні олігосахариди – перспективний клас пребіотиків [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, М. Г. Ліганенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 341-347. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_54
|