Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лисогор Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Лисогор Т. А. 
Удосконалення біотехнології біфідовмісного кисломолочного сиру [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, Н. А. Дідух, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 431.652 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Могилянська Н. О. 
Визначення замінників молочного жиру в вершковому маслі та спредах [Електронний ресурс] / Н. О. Могилянська, Т. А. Лисогор, О. А. Кручек // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 373.387 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Могилянська Н. О. 
Вплив антиоксидантів на стабільність спредів [Електронний ресурс] / Н. О. Могилянська, Т. А. Дідух Н. А. Лисогор // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 52-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.208 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дідух Н. А. 
Використання екстрактів очитку пурпурного у виробництві кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Н. А. Дідух, Т. А. Лисогор, О. А. Кручек, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 953.531 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Лисогор Т. А. 
Дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська, Н. А. Дідух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 277-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__73
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.769 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Черно Н. К. 
Характеристика екстрактивних речовин Agaricus bisporus та Pleurotus ostreatus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Т. А. Лисогор, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 504.463 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Величко Т. О. 
Дослідження процесу ферментації молока, збагаченого зародками пшениці [Електронний ресурс] / Т. О. Величко, Т. А. Лисогор, О. А. Кручек // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 140-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__39
Попередній перегляд:   Завантажити - 230.417 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Дідух Н. А. 
Вплив параметрів теплового оброблення молока на біологічну цінність біфідовмісних м’яких сирів [Електронний ресурс] / Н. А. Дідух, Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__64
Попередній перегляд:   Завантажити - 272.544 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Могилянська Н. О. 
Визначення рослинних жирів в вершковому маслі [Електронний ресурс] / Н. О. Могилянська, Т. А. Лисогор, Н. А. Дідух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 268-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__66
Попередній перегляд:   Завантажити - 277.321 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Лисогор Т. А. 
Дослідження поліфенольних сполук в водних екстрактах чаю і кави [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська, О. А. Кручек // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 294-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__62
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.563 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Лисогор Т. А. 
Волокноподібні неперетравні олігосахариди – перспективний клас пребіотиків [Електронний ресурс] / Т. А. Лисогор, М. Г. Ліганенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 341-347. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_54
Попередній перегляд:   Завантажити - 300.98 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського